Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Η αβεβαιότητα της μέρας, είναι η έκπληξη και η ουσία της ζωής

Αποτέλεσμα εικόνας για Η αβεβαιότητα της μέρας, είναι η έκπληξη και η ουσία της ζωήςΗ ρωγμή του χρόνου, έχει ένα τέλος για τον καθένα κι εκεί μπορείς να βρεις να κρύβει την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια του.

Κι όλα αυτά, στο όνομα μιας αγάπης.

Αυτό είναι η ζωή και απλά εσύ όσο μεγαλώνεις την ξαναζείς! Δεν είναι κακό να έχεις ανασφάλεια είναι η απόλυτη αλήθεια γιατί κανείς δεν γνωρίζει το αύριο στην ζωή του!

Η αβεβαιότητα της ημέρας είναι και η έκπληξη στην ζωή σου!

Κάθε μέρα είναι και μια πρόκληση στα όνειρα σου και στα θέλω σου σύμμαχος σου η αγάπη απέναντι σου ο φόβος !Ένα άλλο αίσθημα σου, που αν δεν το νικήσεις θα το συναντάς κάθε μέρα μπροστά σου!

Όσο μεγαλώνεις ξαναζείς. Οι άνθρωποι που ζωγράφισαν κάποιες στιγμές στην ζωή σου θα σου ξαναπαρουσιαστούν. Μερικοί από αυτούς για να συνεχίσουν το πορτρέτο τους στα μάτια σου, άλλοι για να υπογράψουν τις στιγμές που περάσατε και άλλοι για να υπενθυμίσουν την αγάπη σου ή τον φόβο σου.

Η ζωή δεν αφήνει ποτέ ερωτηματικά.

Ζεις την ζωή που έκανες μέχρι χθες με πιο καθαρό μυαλό, μερικές φορές με ένα χαμόγελο παραπάνω.

Και αν μερικές φορές είσαι έτοιμος να πέσεις στο γκρεμό των συναισθημάτων σου σιγά σιγά μαθαίνεις ότι στο σημείο του γκρεμού υπάρχει και η λύση της απογείωσης!

Η ζωή είναι μια αβεβαιότητα στην ύπαρξή σου για να μπορέσεις να τα καταφέρεις αγαπάς δίχως φόβο.

Το μυστικό είναι να κρατάς πάντα αυτό το παιδί που ήσουν κάποτε!

Μόνο αυτό μπορεί να σε βγάλει στο όνειρο σου μπροστά και στην αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου