Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Θέλω να ερωτευτείς το μυαλό μου με κάθε τρόπο. Είναι το πιο αληθινό κομμάτι πάνω μου!

Αποτέλεσμα εικόνας για love you dp for whatsappΜου είναι παντελώς αδιάφορο να με ερωτευτείς για το σώμα μου, τα πόδια μου, τα μάτια μου, το στόμα μου. Καμία διαφορά δε μου κάνει. Δεν θέλω να νιώθεις έλξη για εμένα εξαιτίας των συναισθημάτων μου, των παθών μου, της καρδιάς μου. Δε θέλω να είμαι μοναδική για σένα για το χαμόγελο μου, το πρόσωπο μου, την ανθρώπινη μου παρουσία. Δε θέλω να με αγαπάς γι' αυτό που είμαι τώρα, χωρίς να ξέρεις πώς έφτασα ως εδώ.

Δε θέλω απλά να με φιλάς όταν με βλέπεις, επειδή δεν μπορείς να φανταστείς να κάνεις κάτι άλλο ή επειδή έτσι έχεις μάθει να δείχνεις την στοργή σου. Δε θέλω να μου μιλάς απλώς για να έρθουμε πιο κοντά ή για να γεμίσεις την αμήχανη σιωπή.

Θέλω να ερωτευτείς εμένα, ναι. Αλλά κυρίως, θέλω να ερωτευτείς το μυαλό μου.

Θέλω να εξερευνήσεις τον τρόπο που σκέφτομαι, να μου κάνεις ερωτήσεις. Όχι από αυτές που μπορεί να με ρωτήσει ο καθένας. Θέλω να μπεις βαθιά στο μυαλό μου, να μαντέψεις τους φόβους μου, τις ανασφάλειες μου, τι είναι αυτό που με κρατάει ξύπνια τα βράδια.

Θέλω να με ρωτήσεις πράγματα που φοβάσαι να ρωτήσεις οποιονδήποτε άλλον, για τη ζωή και τον θάνατο και το άγνωστο που υπάρχει ανάμεσα τους. Θέλω να μιλήσουμε, για τους φόβους και τις αποτυχίες μας, για τις καλές και τις κακές μας στιγμές, για το πώς μάθαμε να επιβιώνουμε από τις δυσκολίες.

Θέλω να σε μάθω, και να μάθω από εσένα.

Έλα να επισκεφτούμε μαζί μουσεία, να παρατηρήσουμε τα εκθέματα και να ανταλλάξουμε σκέψεις. Θέλω να κουλουριαστώ στην αγκαλιά μου κι ενώ μου διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο, εγώ θα κλείσω τα μάτια κι εσύ θα με ταξιδέψεις στον κόσμο του. Και μετά θα συζητήσουμε για το πώς μας φάνηκαν η πλοκή κι οι χαρακτήρες.

Θέλω να μου ξεκλειδώσεις τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά και να παραδοθούν σ' εσένα.

Θέλω να ταξιδέψουμε παντού μαζί, να εξερευνήσουμε όμορφα τοπία, να χαθούμε σε μονοπάτια, να ανέβουμε στην πιο ψηλή κορυφή του βουνού, να κατασκηνώσουμε στην παραλία και καθώς είμαστε ξαπλωμένοι στην αμμουδιά, να μου δείχνεις τη μικρή και τη μεγάλη Άρκτο. Έλα να έρθουμε κοντά, ψυχικά και σωματικά...

Βλέπεις η ομορφιά κάποια στιγμή χάνεται. Η έλξη μειώνεται, ο ενθουσιασμός ξεθωριάζει. Το πάθος σου για το σώμα μου θέλω να αντικατασταθεί από το πάθος σου για το μυαλό μου. Αυτό είναι το είδος της αγάπης που θέλω να ζήσω...

Θέλω να μάθουμε πράγματα μαζί, να μεγαλώσουμε μαζί, να εξερευνήσουμε τον κόσμο, να εξερευνήσουμε ο ένας τον άλλον και να ερωτευόμαστε όλο και πιο βαθιά γιατί συνδεόμαστε με παραπάνω από έναν τρόπο.

Θέλω να ερωτευτείς το μυαλό μου με κάθε τρόπο. Είναι το πιο αληθινό κομμάτι πάνω μου. Αν το κάνεις, στο υπόσχομαι δε θα κρατήσω τίποτα για μένα. Έλα να γίνουμε ένα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου