Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Αν περιμένεις μέχρι να γίνεις τέλειος για να αγαπήσεις τον εαυτό σου, η ζωή σου θα πάει χαμένη

Αν περιμένεις μέχρι να γίνεις τέλειος για να αγαπήσεις τον εαυτό σου, η ζωή σου θα πάει χαμένη. Είσαι ήδη τέλειος εδώ και τώρα. Δεν είσαι ούτε πάρα πολύς, ούτε πολύ λίγος. Δε χρειάζεται να αποδείξεις σε οποιονδήποτε ή σε οτιδήποτε ποιος είσαι. Γνωρίζεις πια ότι είσαι μια τέλεια έκφραση της ενότητας της ζωής. Στην απεραντοσύνη της ζωής είχες πολλές ταυτότητες και κάθε μία ήταν μια τέλεια έκφραση της συγκεκριμένης στιγμής της ζωής σου.

Είσαι ευχαριστημένος με αυτό που είσαι αυτή τη στιγμή. Δεν λαχταράς να είσαι σαν κάποιον άλλο, γιατί αυτό δεν είναι η έκφραση που διάλεξες αυτή τη στιγμή. Την επόμενη φορά θα είσαι διαφορετικός. Είσαι τέλειος όπως είσαι, εδώ και τώρα. Είσαι ικανός. Είσαι ένα με τη ζωή.

Δεν είναι ανάγκη να πασχίζεις για να γίνεις καλύτερος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αγαπάς τον εαυτό σου σήμερα περισσότερο από χτες και να συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου όπως σε κάποιον πολύ αγαπημένο. Καθώς θα αγαπάς και θα φροντίζεις στοργικά τον εαυτό σου, θα αισθάνεσαι τόση χαρά και ομορφιά που τώρα δεν μπορείς ούτε καν να φανταστείς. Η αγάπη είναι η τροφή που χρειάζονται οι άνθρωποι για να πραγματώσουν το μεγαλείο τους.

Όσο μαθαίνεις να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου, τόσο μαθαίνεις και να αγαπάς τον καθένα περισσότερο. Όλοι μαζί τρέφουμε με αγάπη έναν κόσμο που θα γίνει όμορφος όσο ποτέ. Είμαστε όλοι υγιείς και ο πλανήτης επίσης είναι υγιής. Με χαρά αναγνώρισε την τελειότητά σου και την τελειότητα της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου