Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Η τεχνική της σύγχυσης

Βλέπουμε την τεχνική της σύγχυσης να δουλεύει στον μουσικό τομέα. Μουσική ροκ, ντίσκο, acid και πανκ ροκ και άλλες αδελφές και αδελφοί τους είναι εκεί για να δημιουργήσουν σύγχυση - σύγχυση στη μουσική αίσθηση, στρεβλώσεις στο νοητικό πεδίο σας, στρεβλώσεις στην φυσική διάταξη των κυττάρων και στα άτομα του εγκεφάλου σας, στρέβλωση στις περιοχές του νοητικού πεδίου σας που είναι προσανατολισμένες και πολωμένες προς μεγάλα οράματα, προς τη δημιουργικότητα, την υπηρεσία, την εργασία και τον αγώνα για μεγαλύτερα επιτεύγματα.

Αυτά τα πεδία διαστρεβλώνονται με τη μουσική που προκαλεί σύγχυση, και οι ίδιοι οι οπαδοί αυτής της μουσικής βρίσκονται σε όλο και λιγότερο ενδιαφέρον για την επίτευξη ηθικού και πνευματικού ύψους και για το να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα στην προσπάθεια της να λύσει το πρόβλημα του κόσμου· βυθίζονται σε απάθεια, έλλειψη στόχου, στα ναρκωτικά, και απορρίπτουν τις αξίες που απαιτούνται για την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Η ίδια σύγχυση επινοείται και πωλείται ευρέως στον τομέα των χρωμάτων και της ζωγραφικής. Η λεγόμενη σύγχρονη τέχνη μας παρουσιάζει συγχυσμένες μορφές, μορφές που στρεβλώνουν την αίσθηση της ομορφιάς και που δημιουργούν μια βαθιά σύγχυση των καλλιτεχνικών αξιών. Η ίδια σύγχυση υπάρχει σε αφθονία σε ορισμένες κινήσεις χορού, όπως όταν βλέπετε κορίτσια και αγόρια να πέφτουν στο έδαφος, να κυλιούνται, να ουρλιάζουν και να κινούνται χαοτικά. Η φύση είναι γεωμετρική, μετρημένη, αριθμητική, σε τάξη, ρυθμική, και κυκλική· αλλά εδώ έχετε κινήσεις που είναι οι αντανακλάσεις χαοτικών συναισθημάτων, σκέψεων και εσωτερικών συγκρούσεων.

Η τέχνη έχει ορισμένους υψηλούς στόχους: να μετουσιώσει, να φέρει ανάταση, να διευρύνει την ανθρώπινη συνειδητότητα, και να δημιουργήσει αρμονία και σιγουριά.

Οι άνθρωποι μπορεί να υπερασπίζονται τέτοιες συγχυσμένες τέχνες μέσα από τη δική τους φιλοσοφία, αλλά κάποιος πρέπει να περιμένει και να κάνει χρόνια έρευνας για να ανακαλύψει ότι οι υπέρμαχοι και οι οπαδοί αυτής της μουσικής, του χορού και της ζωγραφικής χάνουν σταδιακά την υγεία και την ευτυχία τους. Χάνουν τους φίλους τους, και χωρίς την επιστήμη των ορθών ανθρώπινων σχέσεων πέφτουν σιγά-σιγά σε κατάθλιψη, απελπισία, αποτυχία, και ακόμη και στην αυτοκτονία.

Η σύγχυση δημιουργείται επίσης σε θρησκευτικούς και ψυχικούς τομείς. Οι άνθρωποι παντού γίνονται κανάλια «ανώτερων δυνάμεων» και μετάδοσης των εμπειριών τους. Τα περισσότερα από αυτά τα μηνύματα είναι ρηχά, αστεία, ή αντιφατικά. Οι άνθρωποι μιλούν σε γλώσσες, και τεράστιο χάος έχει δημιουργηθεί στο νου του μέσου ανθρώπου. Μόνο οι υγιείς βρήκαν μια απόδραση από αυτή την παγίδα, απορρίπτοντας όλα αυτά που δίνονται από τέτοιους χαμηλούς ψυχικούς.

Αυτή είναι η κατάσταση. Διαβάζουν την αύρα σας και τις προηγούμενες ζωές σας, και ο στόχος είναι να δημιουργηθεί σύγχυση σε σας. Αφού βρίσκεστε σε σύγχυση, έχετε πέσει θύμα στα χέρια εκείνων που χρησιμοποιούν τέτοια μέντιουμ και κανάλια.

Η σύγχυση είναι μια προσπάθεια να καταστραφούν οι αρχές και οι ιδέες που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να οικοδομήσουν τη ζωή τους. Μια τέτοια δράση λαμβάνεται χωρίς να παρουσιάζονται καλύτερες αρχές και καλύτερες ιδέες. Η σύγχυση δεν είναι εύκολο να επιβληθεί αμέσως στο νου των ανθρώπων. Προωθείται σταδιακά μέσα από την αμφιβολία και υπονομεύοντας τα πνευματικά πρότυπα, τις ηθικές αρχές και αξίες.

Η σύγχυση προκαλεί παράλυση σε ορισμένους τομείς των αισθήσεών μας και στο νευρικό σύστημα. Στη σύγχυση, το σωστό και το λάθος είναι ίσα, ή και τα δύο δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου