Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δέκα βασικοί κανόνες που αφυπνίζουν τον θεϊκό μας εαυτό

Αποτέλεσμα εικόνας για Δέκα βασικοί κανόνες που αφυπνίζουν τον θεϊκό μας εαυτόΟι βασικοί κανόνες που αφυπνίζουν τον θεϊκό μας εαυτό και ξεκλειδώνουν τις υπερφυσικές δυνατότητες της ψυχής ! …

Όπως γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, οι κανόνες της συμπεριφοράς μας έχουν μεταλλαχτεί στα μέτρα μιας κοινωνίας που υπηρετεί την ύλη, βάζοντας έτσι τους ανθρώπους που την αποτελούν ,να προσπαθούν να έχουν πιο πολλά υλικά η αξιώματα, χωρίς να υπάρχει κανένας ηθικός φραγμός, στο πως θα φτάσουν στο τελικό σκοπό τους.

Έχουν περάσει στο μυαλό των ανθρώπων, ότι θα είναι σημαντικοί μόνο αν έχουν πολλά περιουσιακά στοιχεία η κάποιο αξίωμα και δεν έχει καμία σημασία, το πως αποκτήθηκαν και αν έγιναν όλα σύμφωνα, με τις αρχές και τις αξίες και τον σεβασμό, στους συμπαντικούς κανόνες του δικαίου και ακινήτου φωτός που από αυτό, αποτελείτε η δομή της ψυχής του ανθρώπινου γένους.

Με πολύ μαέστρικο τρόπο μας έχουν κρύψει ότι αφορά το ενεργειακό μας σώμα (ψυχή), δηλαδή ότι δυνατότητα έχουμε όταν υπάρχει τέλεια ισορροπία νου , ψυχής και σώματος και μας έφτασαν σε σημείο να γνωρίζουμε μέχρι το 10% περίπου τις δυνατότητες του εγκεφάλου μας, θεωρώντας αυτό απόλυτα φυσιολογικό.

Κατάφεραν να μας αποκόψουν μετά από αγώνα χιλιάδων ετών από τις δυνάμεις της αθάνατης ψυχής μας, κρύβοντας μας τα πάντα γιαυτό το θέμα και από πάνω το συκοφάντησαν ενοχοποιώντας όποιον ασχολήθηκε σε βαθμό θανατικής ποινής.

Έχουν μπερδέψει τη αλήθεια με το ψέμα και ενοχοποιούν η κοροϊδεύουν όποιον πάει να πλησιάσει την αλήθεια.

Υπάρχουν στοιχεία παντού διασκορπισμένα, χωρίς να υιοθετείτε καμία ένωση των στοιχείων για να υπάρχει κάποια ακρίβεια σε αυτά. ..

Ή μια μεριά ακυρώνει την άλλη και ισχύει εδώ το διαίρει και βασίλευε. Για να μην μπορεί κανένας τελικά να μάθει ακριβώς τι παίζει.

Έχουν επέμβει στο πιο βασικό κανόνα της ύπαρξης του ανθρώπου, για να μην δημιουργεί κάρμα, που είναι: ποτέ δεν κάνω αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν.. Δεν έχουν μιλήσει για τις συνέπειες που θα έχουμε των αρνητικών συναισθημάτων , σκέψεις η πράξεις απέναντι στους συνανθρώπους μας , γιατί αυτό τους βολεύει για να μας ελέγχουν και να ζουν από την ζωτική ψυχική ενέργεια μας .

Μας έχουν συνηθίσει σε ένα τρόπο ζωής που δεν μπορούμε να ζήσουμε το παρόν με τίποτα.
Το σύμπαν είναι απολυτή τελειότητα έτσι και κάθε έμψυχος οργανισμός είναι θεϊκή δημιουργία και κάθε κομμάτι συμπληρώνει το άλλο. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι θεϊκά όντα και δεν θα μπορούσε να υπήρχε τίποτα αρνητικό μέσα τους.

Αν ο άνθρωπος ακολουθήσει τους συμπαντικούς κανόνες και συνδεθεί με την θεϊκή ψυχή του, θα είναι ευτυχισμένος στην διάρκεια της ζωής του, μαζί με το όλον που τον περιβάλλει.

Η ψυχή και το πνεύμα είναι φτιαγμένο από φως και πότε, δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει όταν εμείς είμαστε γεμάτοι αρνητικά συναισθήματα.

Κάποιοι λένε ‘δεν μπορώ να συγκρατήσω το μυαλό μου και τη σκέψη μου’ , κάποιοι άλλοι περνούν χάπια για το άγχος και την κατάθλιψη. Γιατί άραγε αφού ‘ότι είναι να γίνει θα γίνει’, όπως και να σκεφτούμε όσο και να αγχωθούμε, και μερικές φορές ίσως τις περισσότερες, βιώνουμε αυτό που φοβόμαστε, γιατί μας εκπαίδευσαν να λειτουργούμε εις βάρος μας.

Κάνοντας σκέψεις αρνητικές που τις φορτίζουμε με πολύ φόβο, μετά υλοποιούνται με αποτέλεσμα να τις βιώνουμε.

Τα αποτελέσματα της θετικής η αρνητικής συμπεριφοράς του ανθρώπου.
1° Ποτέ δεν κάνουμε αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν. … όταν ακολουθούμε αυτόν τον κανόνα, δεν δημιουργούμε κάρμα, γιατί το σύμπαν είναι ανταποδοτικό και επιστρέφει την οποιαδήποτε συμπεριφορά. Όχι μόνο σε μετέπειτα ενσαρκώσεις αλλά στην διάρκεια και της ζωής που τώρα διανύουμε. …

2° Όταν μας δίνει κάποιος οποιαδήποτε μορφή ενέργειας, θα πρέπει να έρθουμε στη θέση του ακριβώς και να σκεφτούμε ένα τρόπο που θα του αναπληρώσουμε το κενό της θυσίας του για να μην πάθει ζημιά. … γιατί η καλοσύνη πρέπει να ανταμείβεται με καλοσύνη και όταν παίρνεις πρέπει και να δίνεις. … οπότε πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το υπέρμετρο εγώ και να μην σκεφτόμαστε μόνο την πάρτη μας , γιατί κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει κανείς να μας βοηθήσει στη δύσκολη…

3° Πρέπει να εκτιμήσουμε τι έχουμε σήμερα, τι έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε και να νιώσουμε ευγνωμοσύνη γιαυτό. … τις περισσότερες φορές πέφτουμε ψυχολογικά, για τις αποτυχίες μας. Κατηγορούμε τον εαυτό μας, τον εγκαταλείπουμε, γιατί έχουμε κολλήσει στο παρελθόν η σε αυτά που θέλουμε για το μέλλον. Φεύγει το σήμερα χωρίς να το ζούμε, με αποτέλεσμα να περάσει η ζωή μας έτσι, χωρίς να έχουμε χαρεί για τίποτα.

4° Όταν ζητάμε κάτι από το σύμπαν (το οποίο δικαιούμαστε ) θα πρέπει να το κάνουμε εικόνα στο μυαλό μας και να το γεμίζουμε θετικά συναισθήματα, πίστη, σαν να έχει γίνει ήδη…. Γιατί αν δεν το κάνουμε έτσι δεν θα γίνει ποτέ. … αν θέλουμε να γίνει γρήγορα, θα πρέπει να μην το ξανά σκεφτούμε ποτέ και ούτε να το πούμε πουθενά, γιατί έτσι θα έρθει ανεμπόδιστο και θα λειτουργήσει ο νόμος της σιωπής και της πίστης. ….

5° Ότι και να συμβεί δεν πρέπει να αφήσουμε αρνητικά συναισθήματα να εισχωρήσουν μέσα μας γιατί θα χάσουμε την ψυχική και ενεργειακή ισορροπία μας … ότι και να γίνει η ότι και να μας κάνουν, πρέπει να συγχωρέσουμε, είτε τους άλλους που μας έχουν πειράξει, (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο, ότι θα συνεχίσουμε να τους έχουμε στη ζωή μας ) είτε τον εαυτό μας για τα λάθη του… Συγχωρείται τους άλλους, όχι γιατί το αξίζουν αλλά γιατί εσείς αξίζετε γαλήνη … Συγχωρώ τον εαυτό μου και διορθώνω τα λάθη μου για να μπορέσω να υλοποιήσω αυτά για τα οποία γεννήθηκα. … Ουδείς αλάνθαστος….

6° Αποφύγετε τα αρνητικά άτομα γιατί εκτός από την ενέργεια που θα χάσετε θα χαλάσετε και την ροή και την ισορροπία της ζωής σας … μπορεί να χρησιμοποιήσουν τα πάντα, τις ευαισθησίες του χαρακτήρα σας, την καλοσύνη και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, για να σας πάρουν ενέργεια, με τόσο πονηρό τρόπο, που θα το καταλάβετε αφού πάθετε ζημιά, για τις πραγματικές προθέσεις που είχαν απέναντι σας …..

7° Πρέπει να αποδεχόμαστε τις δυσκολίες και τα μαθήματα για την εξέλιξη της ψυχής μας και της τωρινής ύπαρξης μας …. Όταν το αποδεχόμαστε τότε θα βρούμε και την λύση του …. Αν το βιώνουμε με φόβο τότε γίνεται ανίκητο και μας ισοπεδώνει.. Όμως υπάρχει ένα κόλπο. Όταν δεν μπορούμε να το αποδεχθούμε εύκολα, τότε ασχολούμαστε με κάτι άλλο που θα μας τραβήξει την προσοχή από το πρόβλημά και μόλις τελειώσουμε από αυτό, τότε θα μπορέσουμε να βρούμε την λύση, γιατί θα έχουμε δει το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση…..

8° Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι σε όλους τους ανθρώπους που είναι η περνάνε από τη ζωή μας …. όσο πιο ξεκάθαροι είμαστε με τους άλλους, τόσο πιο υγιείς και διάρκειας θα είναι η οι σχέσεις σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας ….

9° Πρέπει συχνά πυκνά να αδειάζουμε το μυαλό μας όπως και να ξεκαθαρίζουμε και βαλτωμένες καταστάσεις, για να μην μας κράτα το παρελθόν πίσω …. Στο θέμα να αδειάζουμε το μυαλό θα βοηθήσει ο διαλογισμός, αλλά πρέπει να προηγηθεί ένα γενικό ξεκαθάρισμα με το παρελθόν, είτε με αυτά που χρεώνουμε στον εαυτό μας, είτε με αυτά που χρεώνουμε στους άλλους. Οπότε πετάξτε από τη ζωή σας ότι την χαλάει και δεν την αφήνει να εξελιχθεί όπως πρέπει. .. συγχωρέστε και διώξτε ότι μπαίνει εμπόδιο σε αυτά που πραγματικά σας αξίζουν. …

Έχουν γραφτεί πολλά κατά καιρούς για τους συμπαντικούς κανόνες, αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτοί που τα έγραψαν έχουν ακολουθήσει κατά γράμμα αυτό που υποστηρίζουν, δηλαδή αν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εγώ τους για το γενικότερο καλό της ανθρωπότητας. Δεν είναι κάτι εύκολο την σημερινή εποχή, να ακολουθήσεις τα πιστεύω σου …

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου