Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Μην χαραμίζεις τις στιγμές

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓυναίκαΠως γίνεται να αποδέχεσαι την θλίψη, την στεναχώρια, τα βάσανα τον πόνο την απαξίωση την απομόνωση σαν φυσιολογικά επακόλουθα της ζωής;

Απεναντίας ότι θετικό, όμορφο, δυνατό και ιδεώδες συμβαίνει στην ζωή σου ή αποζητά το μυαλό σου το θεωρείς δύσκολο και ανέφικτο; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να αποζητάς την δυστυχία και να χλευάζεις την ευτυχία;

Αφορμή παίρνω από ένα σχόλιο μιας φίλης πως άλλο είναι η θεωρία και άλλο η πράξη. Καμιά θεωρία δεν βγήκε αληθινή δίχως την επαλήθευση της πράξης φίλοι μου και καμία πράξη δεν μπόρεσε να σταθεί χωρίς να βασίζεται σε κάποια θεωρία. Οι θεωρίες όλες βρίσκονται στο μυαλό μας και απλά η ζωή έχει την υποχρέωση να τις κάνει πράξεις.

Είναι πολύ μικρή η ζωή για να χάνεις τις στιγμές και να αναλώνεις το μυαλό σου με δημιουργήματα και φαντασιώσεις. Άλλο πράγμα είναι οι φαντασιώσεις και άλλο τα όνειρα. Κανείς επιτυχημένος άνθρωπος στην ιστορία δεν δημιούργησε κάτι χωρίς πρώτα να το ονειρευτεί και να το πιστέψει.

Χασομέρι είναι φίλε μου η ανάλυση των πάντων. Το ένστικτο και η καρδιά είναι το μόνο αλάνθαστο κριτήριο για μια ευτυχισμένη ζωή. Πίσω από μια μικρή στιγμή από κάθε τι απλό κρύβεται κάτι μεγάλο. Μάθε το μυαλό σου να ονειρεύεται και να τολμάει. Άφησε το να πετάξει ανεξέλεγκτο με οδηγό το ένστικτο και πιλότο την καρδιά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσει ποτέ. Μην χαραμίζεις και μην πετάς στιγμές που δεν πρόκειται ποτέ να τις ξαναζήσεις.

Μια βαθιά ανάσα, λίγο θάρρος και πολύ τρέλα και πάμε να γλεντήσουμε την ζωή. Ακόμα και τα δύσκολα θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις με περισσότερη ευκολία. Μέχρι να μάθεις πως θα μπορέσεις να μην έρθουν ποτέ στην ζωή σου.

Ξεκίνα λοιπόν για τις πιο ονειρεμένες πτήσεις σου και απόλαυσε το ταξίδι….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου