Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Πρωτοποριακή επέμβαση: Άνδρας απέκτησε βιονικό πέος


Χρειάστηκε ένα ιατρικό θαύμα προκειμένου να βιώσει μία φυσιολογική ζωή ένας άνδρας 43 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Μοχάμεντ Αμπάντ υποβλήθηκε σε μία πρωτοποριακή επέμβαση στο πέος του, το οποίο είχε διαστάσεις μικρού παιδιού. Ο Αμπάντ ωστόσο, δεν αρκέστηκε σε μία... συνηθισμένη προσθετική πέους. Θέλησε να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω. Ο 43χρονος – σήμερα – άνδρας, τοποθέτησε ένα βιονικό πέος, το οποίο φτάνει τα 20 εκατοστά και λειτουργεί με... κουμπί! Το πατάς και επεκτείνεται, το ξαναπατάς και επανέρχεται!

Πίσω από την- κατά τα άλλα – εντυπωσιακή αυτή εξέλιξη, κρύβεται μία τραγική ιστορία. Ο Μοχάμεντ Αμπάντ, σε ηλικία έξι ετών, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο και εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα απόσταση. Κατάφερε να επιζήσει, αλλά υπέστη βλάβη στα γεννητικά του όργανα. Πέρασαν σχεδόν δυόμισι δεκαετίες για να αποκτήσει μία φυσιολογική ζωή σαν άνδρας, επιλέγοντας να κάνει την πρωτοποριακή αυτή επέμβαση, προχωρώντας ένα βήμα πιο μακριά από την προσθετική πέους. Ο Αμπάντ απολαμβάνει το νέο του μόριο τα τελευταία τρία χρόνια και μάλιστα, όντας ελεύθερος, καλεί τις κυρίες να διαπιστώσουν αν και κατά πόσο λειτουργικό είναι!

Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο της ιστορίας του 43χρονου άνδρα, είναι το γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν παντρεμένος! Πώς ήταν δυνατόν να παντρευτεί με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, είναι ένα ερώτημα που θα μπορούσε να τεθεί ως αντικείμενο συζήτησης. Ο ίδιος, πάντως, απολαμβάνει το αποτέλεσμα της επέμβασης που έκανε και δηλώνει ότι για εκείνον είναι πλέον μία φυσιολογική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου