Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ποιο είναι το πλεονέκτημα του συναισθηματικού πεδίου;

Από τον υλικό κόσμο πρόκειται να μετατοπίσουμε την συνειδητότητά μας στον συναισθηματικό κόσμο, χωρίς να χάσουμε τον έλεγχο στον υλικό κόσμο. Τι είναι η μετατόπιση προς τον συναισθηματικό κόσμο; Είναι σαν τα ψάρια που ζουν στη λίμνη. Αν πεις στα ψάρια, "Έχουμε ραδιόφωνο και τηλεόραση, αυτοκίνητα και πυραύλους και τα πάντα έξω", θα πουν, “Είσαι τρελός. Ο μόνος κόσμος που υπάρχει είναι σε αυτή την λιμνούλα όπου ζούμε, σε αυτόν τον ωκεανό."

Εάν είστε ένα ψάρι θα καταλάβετε ότι πραγματικά εξαιρείτε τα πάντα εκτός από το μικρό περιβάλλον σας. Είστε ένα ψάρι. Η λιμνούλα σας έχει πολλά, πολλά όμορφα πράγματα, αλλά αν βγείτε έξω και δείτε τον κόσμο, είναι ένας διαφορετικός κόσμος.

Είναι το ίδιο για την ανθρωπότητα. Ζούμε στον φυσικό κόσμο. Όλες οι αισθήσεις μας δουλεύουν στον φυσικό κόσμο, αλλά μόνο αν έχετε μετατοπίσει την συνειδητότητά σας από την υλική ενασχόληση σε μια αστρική ενασχόληση, θα αρχίσετε για πρώτη φορά στον ύπνο σας να βλέπετε ότι υπάρχει ένας άλλος κόσμος εκεί.

Τι θα βρείτε στον συναισθηματικό κόσμο; Θα βρείτε ό, τι είναι εδώ, καθώς τα πάντα που θα σας φωτίσουν με τέτοιο τρόπο που θα έχετε τον πλήρη έλεγχο πάνω στο συναισθηματικό σας σώμα. Για παράδειγμα, στο υλικό πεδίο, αν κάνετε εκατό πράγματα σε μία ώρα, στο συναισθηματικό πεδίο θα κάνετε πεντακόσια πράγματα σε ένα λεπτό.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα του συναισθηματικού πεδίου; Στο συναισθηματικό πεδίο έχετε περισσότερη ταχύτητα, μεγαλύτερη διαύγεια της όρασης, και την ικανότητα να κάνετε ό, τι θέλετε να κάνετε για να σώσετε τους ανθρώπους από το συναισθηματικό μπλέξιμό τους.

Οι περισσότερες από τις ασθένειές μας προέρχονται από το αστρικό πεδίο. Εάν διεισδύσετε εκεί, αν είστε ένας γιατρός, φιλόσοφος, ψυχολόγος ή ηγέτης, θα ξέρετε αμέσως τις αιτίες των γεγονότων, από τα δρώμενα του υλικού πεδίου που βρίσκονται στο συναισθηματικό πεδίο. Όταν αλλάζετε τις αιτίες στο συναισθηματικό πεδίο, θα είστε σε θέση να αλλάξετε τις επιδράσεις που συμβαίνουν στο υλικό πεδίο.

Στη συνέχεια θα μετατοπίσουμε την συνειδητότητά μας στον νοητικό κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου