Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Το πιο προηγμένο Hoverboard από τη Lexus

H Lexus συνεργάστηκε με κορυφαίους ειδικούς στην τεχνολογία της υπεραγωγιμότητας για να δημιουργήσει το πιο προηγμένο Hoverboard που έχει φτιαχτεί ποτέ.

Ο Mark Templin, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Lexus International, είπε: «Στη Lexus προκαλούμε τους εαυτούς μας και τους συνεργάτες μας να διευρύνουμε τα όρια του δυνατού.

Η αποφασιστικότητα αυτή, σε συνδυασμό με το πάθος και την ειδικότητά μας στο ντιζάιν και την καινοτομία, είναι αυτά που μας οδήγησαν στο να αναλάβουμε το πρότζεκτ του Hoverboard.
Αποτελεί το τέλειο παράδειγμα των εκπληκτικών πραγμάτων που μπορεί να επιτευχθούν αν συνδυάσεις την τεχνολογία με το ντιζάιν και τη φαντασία».

To Lexus Hoverboard λειτουργεί χρησιμοποιώντας μαγνητική αιώρηση για να πετύχει μια εκπληκτική κίνηση χωρίς τριβές. Υπερπυκνωτές ψυχόμενοι με υγρό άζωτο και μόνιμοι μαγνήτες συνδυάζονται για να επιτευχθεί το απίστευτο.

Η σχεδίαση του Hoverboard περιλαμβάνει μοναδικά στοιχεία της Lexus, όπως το χαρακτηριστικό ατρακτοειδές σχήμα της μάσκας των μοντέλων της, καθώς και υλικά που απαντώνται στα αυτοκίνητά της, από high-tech συνθετικά μέχρι φυσικό μπαμπού.

Το Lexus Hoverboard αποτελεί μέρος του 4ου προγράμματος της καμπάνιας ‘Amazing in Motion’ που προβάλλει τη δημιουργικότητα και καινοτομία της μάρκας Lexus.
Οι δοκιμές του Lexus Hoverboard θα γίνουν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας τις επόμενες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου