Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ο Ιησούς δεν γνώριζε ότι τα άπλυτα χέρια είναι φορείς μικροβίων!

Ιησούς Χριστός ο αποθεωθείς Εβραίος προφήτης υπέπεσε σε τρομακτικά λάθη:

Στην ΤV - ΑΝΤΕΝΑ (4/6/08) ο δημοσιογράφος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του «Αποδείξεις» εξέτασε την διασπορά των μικρόβιων και κατέληξαν ότι τα άπλυτα χέρια είναι η κυριότερη αιτία της διασποράς μολυσματικών μικρόβιων με σοβαρούς κίνδυνους υγείας. Βασική σύσταση, το προσεκτικό και επιμελημένο πλύσιμο των χεριών ακόμα και με αντισηπτικές ουσίες, αν θέλουμε να περιορίσουμε την μετάδοση ασθενειών και να αποφύγουμε περιπέτειες υγείας.

Όση ώρα παρακολουθούσα εμβρόντητος την ανάγκη υγιεινής των χεριών, δεν έφευγε απ’ το μυαλό μου η δήλωση του Ιησού Χριστού, του δήθεν θεανθρώπου και σωτήρα της ανθρωπότητας όπου έχει λάβει εντελώς την αντίθετη θέση απ’ την απλή αυτή επιστημονική διαπίστωση.

Απολαύστε την δήλωση του υποτιθέμενου Εβραίου θεού σωτήρα Ιησού ή Γιάχσουα:

«Το δε να φάγει κανείς με ανίπτους χείρας δεν μολύνει τον άνθρωπον» Ματθαίος 15.20

Βέβαια δεν λέω… η "θεοφώτιστη" σκέψη του Χριστού που θέλει τα άπλυτα χέρια να μη μολύνουν τον άνθρωπο, έχει μια αισθητή διάφορα απ' τον Μωάμεθ που είπε: "Αν είστε ακάθαρτοι από γυναίκα ή ακαθαρσίες και δεν βρίσκετε νερό για να πλυθείτε τότε πάρτε στα χέρια σας καθαρό χώμα (!!!) και σκουπίστε μ' αυτό το πρόσωπο και τα χέρια σας". Κοράνι 4.44.

Αν λοιπόν είστε πιστοί χριστιανοί, και θεωρείτε τον συγκεκριμένο Ιουδαίο σωτήρα και θεό σας, ξανασκεφτείτε το, γιατί είναι μάλλον ολοφάνερο ότι κανένας πραγματικός Θεός δεν θα τολμούσε να ξεστομίσεις μια τέτοια βλαβερή για τους ανθρώπους ανοησία… Εκτός βεβαία κι αν αντί για θεός, ήταν ένας απλός άνθρωπος με τις γνώσεις της εποχής του, όπως φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν ο έντεχνα θεοποιημένος Ιησούς Χρηστός!

Όπως καταλαβαίνετε, κανένας Θεός και δημιουργός του σύμπαντος Κόσμου δεν δικαιούται να αγνοεί τα μικρόβια και φυσικά δεν θα μπορούσε κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες να ξεστομίσει την δήλωση: τρώτε άφοβα με άπλυτα χέρια γιατί δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μόλυνσης του σώματος! Η δήλωση του αυτή, είναι όχι μονό αποκαλυπτική των πενιχρών γνώσεών του, αλλά και απόλυτο επιχείρημα καθαίρεσής του απ' το ψεύτικο βάθρο της θεοποίησής του!
Θα μπορούσε κανείς να σφάλει με ποιο εκρηκτικό τρόπο;
Θα μπορούσε κανείς να πάρει χειρότερη θέση απ’ αυτήν;

Παρακαλώ οποιονδήποτε να μου απαντήσει: Αν ο θεός κάνει τέτοια λάθη... τι χειρότερο λάθος θα μπορούσε να διαπράξει ένας απλός αγράμματος ανθρωπάκος;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου