Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Το αναδιπλούμενο διαμέρισμα με την απίστευτη λειτουργικότητα!

appartment10Είναι ένα διαμέρισμα μόλις 39 τετραγωνικών μέτρων στη καρδιά της Νέας Υόρκης, κοστίζει ένα εκατ. ευρώ και ο ιδιοκτήτης του το πουλάει.
Το φαινομενικά μικροσκοπικό διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει ένα dinner party 12 ατόμων και να προσφέρει ύπνο σε δύο φιλοξενούμενους χωρίς πρόβλημα. Ο μινιμαλιστικός χώρος έχει σχεδιαστεί έξυπνα ως ένα αναδιπλούμενο στούντιο που μπορεί εύκολα να αλλάξει μορφή και να αναδιαρθρωθεί, καθώς διαθέτει «κρυφά δωμάτια».
Ο τωρινός ιδιοκτήτης του Graham Hill το αγόρασε και το ανακαίνισε το 2009, ξοδεύοντας πάνω από 365.000 δολάρια και τώρα το παραχωρεί για περίπου ένα εκατομμύριο (συγκεκριμένα για 995.000 δολάρια).
Κάθε εκατοστό χρήσιμου χώρου είναι πολύτιμο. Μια επεκτάσιμη τραπεζαρία και ένα αναδιπλούμενο κρεβάτι κρατούν το στούντιο καθαρό και νοικοκυρεμένο, ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα να χωρίσετε το δωμάτιο σε μικρότερους χώρους που έχουν τη δική τους χρησιμότητα. Οι αρχιτέκτονες εγκατέστησαν έναν κινούμενο τοίχο που σύρεται σε γραμμές που υπάρχουν στο πάτωμα κι έτσι μπορεί να δημιουργήσει μια επιπλέον κρεβατοκάμαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου