Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ…


Πρώτα ανθρωπάκο…να σου υπενθυμίσω ότι ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζετε…και δεν επιβάλατε…και πρέπει να είναι αμοιβαίος…έχουμε και λέμε λοιπόν…
1) Η θρησκεία σου ανθρωπάκο…σεβότανε πριν από χρονια το ανθρώπινο δικαίωμα μου να παντρευτώ με πολιτικο γάμο..?? η μήπως μετά από αγώνες εναντια στην εκκλησια σας κερδίσαμε αυτό το δικαίωμα..??
2) Δεν μου λες ανθρωπάκο….είναι ανεφέρετο δικαίωμα μου εάν πεθάνω να επιλέξω την αποτέφρωση..?? είναι….γιατί ακόμα και σήμερα η θρησκεία σου μάχεται εναντίον τους ανθρωπινου δικαιου δικαιώματος μου..??
3)Για πες μου ανθρωπάκο…πριν 10-12 χρονια όταν μαζευτήκατε 3 εκατομμύρια ελληναράδες ταλιμπάν ρατσιστές και διαδηλώνατε στην Θεσσαλονίκη για να συνεχιστεί να ισχύει το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ σταμπάρισμα στα προσωπικά μας δημοσια έγγραφα την στιγμή που είχαμε καταδικαστεί σαν χωρα σε όλα τα ευρωπαϊκά δικαστήρια ανθρωπινων δικαωμάτων και υπήρχε γενική διεθνής κατακραυγή….εκεί μου καταπατούσες τα δικαιώματα μου?? ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ..??
4)Πες μου εσύ που θες να σέβομαι την πιστη σου…..εσύ με σεβάστηκες που με έσερνες με τα σχολεια και τους δασκάλους όταν ήμουνα μικρός στις εκκλησιες υποχρεωτικά και με το ζόρι μου κάνατε πλύση εγκεφαλου και προσηλυτισμό..??
5)Όταν ο θρησκευτικός σου ηγέτης…ο Άνθιμος…κάνει ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ επιθέσεις κατά μειονοτήτων πληθυσμού όπως πρόσφατα στο gay pride στην θεσσαλονίκη….γιατί εγώ να σεβαστώ μια θρησκεία και τους πιστούς της όταν αυτοί είναι ρατσιστές και επιτίθονται σε μειονότητες που απλά είναι «διαφορετικοί»..??
6)Και για πες μου και κάτι άλλο….πως εσύ έχεις το θράσος να ζητάς σεβασμό….όταν δεν έχεις την αξιοπρέπεια να πληρώνεις τουλάχιστον τους κληρικούς της πιστης σου εσύ..?? και όχι να τους πληρώνουμε και οι υπόλοιποι..?? δηλαδή….»νταβαντιλικι»..?? σε ποιο όνειρο το έχεις δει αυτό ανθρωπάκο..?? εσύ να είσαι νταβατζής μου…και εγώ να σε σέβομαι..??

7)Και κάτι άλλο για να τελειώνουμε ανθρωπάκο…από την στιγμή που κατά την επιστήμην…είτε στον γάιδαρο πιστεύεις..είτε στον βούδα…είτε στον χριστό…είτε είτε είτε…είναι το ίδιο και το αυτό….δηλαδή μια φαντασίωση στο μυαλό σου….από την στιγμή που ΕΠΙΣΗΜΑ η θέση της επιστήμης είναι αυτή…..δεν νομίζω ότι προσβάλω ποτε τίποτα….γιατί για να προσβάλεις κάτι…πρέπει να υφίσταται….όταν λοιπόν η επιστήμη αυτό που πιστεύεις εσύ….το αποκαλεί απλά μια φαντασίωση….δεν είμαι υποχρεωμένος να σέβομαι τις φαντασιώσεις του κάθε παρανοϊκού…
Και για να κλείσουμε….όταν λοιπόν η θρησκεία σου και η πιστη σου σέβεται και αποδεχτεί όλα τα διεθνή κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα…και όταν πληρώνεις μονος σου τα βίτσια σου και σταματήσεις να είσαι νταβατζής μου….έλα να ξαναμιλήσουμε περί σεβασμού….Κίτσο..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου